Løsninger som gjør næringsbygg og vannleveranser smartere.

Med digital avlesing av vannforbruk får du full kontroll på variabler som forbruk, temperatur og trykk, time for time, samt varsling om eventuelle lekkasjer og avvik.

I svært mange bygninger står det toaletter og tappesteder med små lekkasjer. Samlet sett utgjør disse ofte mange ti-tusener av kroner i en bygning alene. Det er bortkastede penger og bortkastet energi.

Pålitelig

Vår løsning er robust og pålitelig. Vi har pr. i dag installert over 1.000 digitale sensorer ute hos kommuner, i næringsbygg, i borettslag og sameier og i privatboliger.

Del tilgangene

I vår løsning kan du selv på en enkel måte delegere tilgang til informasjon til en eller flere målere.

Gruppering

Fleksibel struktur gjør at du kan legge målere i grupper og enkelt hente ut forbrukstall for en eller flere målere, og få beregnet ut nøkler for kostnadsfordeling.

Spar tid og penger.

Tidligere måtte Kjell ved Korterødfjellet VA-anlegg ned i denne kummen for å lese av vannmåleren hver måned. Nå kan de melde at løsningen fra Divako fungerer strålende. “Vi er svært tilfreds med å slippe jevnlige besøk i kummen. Nå har vi alt vi trenger på skjermen.
Vi anbefaler utstyr og tjenesten fra Divako.”

Hva vi leverer

Kommunikasjon


wM-Bus, Nb-IoT, LoRaWan

Sensorer


Mengde, nivå, temp, mm.

Kontroll


Varslinger på sms, e-post

Trygge data


Data i Norge, i norsk løsning.

Hva er det vi leverer?

Vi kan levere nye målere, men ofte kan vi hjelpe dere med å hente data fra målere som allerede er på stedet. I slike tilfeller kan kunder selv montere utstyret på målerne, eller vi kan komme ut og koble opp alt komplett for dere. Mange steder finnes det målere med trådløse sendere fra før. Da monterer vi kun ut en liten Gateway som lytter etter målerne og sender data til divako. Her kan du logge inn og følge med på forbruk, alarmer og annen administrasjon.

I eksempelet over hvor Kjell kommenterer fra Korterødfjellet benytter vi en svært kosteffektiv løsning med wM-Bus måler (leveres opptil DN50). Denne er batteridrevet med 15 års levetid. Øverst i kum’en er det montert en liten batteridrevet Gateway som også går på batteri. Den har sim-kort og sender data over Nb-IoT.

IoT made simple – fra Divako. 

Kontakt oss

Vi gjør vårt beste for å svare på alle henvendelser innen 24 timer