Om Divako

Divako er en totalleverandør for smarte løsninger til måling av vannforbruk.

Divako er utviklet av Øwre‐Johnsen. Vi har over 70 års erfaring som leverandør av service-, vedlikehold og prosessutstyr. Vi vet hvilket utstyr som fungerer, og vi har lært oss å kjenne markedets behov.

I jakten på gode og komplette IoT-løsninger fant vi ikke det vi var på jakt etter og har derfor utviklet vår egen. Systemet bygger på over 5 års erfaring med LoRaWan spesielt og IoT generelt, og er kommet på plass igjennom et langsiktig arbeid i denne perioden. Løsningen er fremdeles i utvikling og vil fylle stadig flere behov for våre eksisterende og nye kunder i årene som kommer. Idag betjener vi 3 hoved-markeds-segmenter som du kan lese om på disse sidene.

Selskapet har hovedkontor i Trondheim, hvor det ble etablert i 1948. Øwre‐Johnsen AS selger vannmålere i hele Norge og er i dag Norges største uavhengige leverandør av Siemens elektromagnetiske målere til det norske kommunemarkedet. Vi har også kontor for salg/service/utvikling på Karihaugen i Oslo, og vi er representert i Stavanger.

Øwre‐Johnsen AS er blant Norges største tilbydere av vannmålere for boliger og har vokst betydelig de siste årene.

Øwre‐Johnsen samarbeider med Norkart, Acabus, Crayon og flere.

Miljøfyrtårnsertifisering gjennom Øwre-Johnsen.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vår virksomhet oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø, med fokus på godt og riktig HMS-arbeid.

Vi har nylig gjennomført resertifisering (desember 2021).

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Dokumentert erfaring

Vi legger vekt på soliditet og troverdighet. Derfor vil du på våre sider finne et utvalg av referanse-historier. Vi vil løpende publisere nye bevis på at våre kunder øker sin lønnsomhet og forbedrer sin drift, og håper du finner noen du kan kjenne deg igjen i. Ta kontakt hvis du leter etter noen med lignende utfordring som deg, vi kan svært ofte vise til løsninger vi har levert andre steder.

Vi er stolte av å kunne vise til trygg og god drift over mange år, og innehar meget god kredittverdighet..

Våre rengjøringsprodukter er Svanemerket
Godkjent innsamlings- og resirkulering-punkt for all brukt bølge- og pappemballasje
Registrert og kvalifisert leverandør
Registrert og kvalifisert leverandør