Divako er en totalleverandør av smarte løsninger for måling av vannforbruk.

Divako er utviklet av Øwre‐Johnsen. Vi har over 75 års erfaring som leverandør av service, vedlikehold og prosessutstyr. Vi vet hvilket utstyr som fungerer, og vi har lært å kjenne markedets behov.

I søken etter gode og komplette IoT-løsninger fant vi ikke det vi lette etter, og har derfor utviklet vår egen. Systemet er basert på over 5 års erfaring med LoRaWan spesielt og IoT generelt, og har blitt etablert gjennom langsiktig arbeid i denne perioden. Løsningen er fortsatt under utvikling og vil oppfylle stadig flere behov hos våre eksisterende og nye kunder i årene som kommer. I dag betjener vi 3 hovedmarkedsegmenter som du kan lese om på disse sidene.

Selskapet har hovedkontor i Trondheim, hvor det ble etablert i 1948. Øwre‐Johnsen AS selger vannmålere over hele Norge og er i dag Norges største uavhengige leverandør av Siemens elektromagnetiske målere til det norske kommunemarkedet. Vi har også et kontor for salg/service/utvikling på Karihaugen i Oslo, og vi er representert i Stavanger.

Øwre‐Johnsen AS er en av Norges største leverandører av vannmålere til husholdninger og har vokst betydelig de siste årene.

Øwre ‐ Johnsen samarbeider med Norkart, Abacus, Crayon og flere andre.

Miljøfyrtårn-sertifisering gjennom Øwre-Johnsen.

Å være et Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vår virksomhet oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø, med fokus på godt og korrekt HMS-arbeid.

Vi har nylig fullført resertifisering (desember 2021).

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene i offentlige anskaffelser.

Dokumentert erfaring

Vi legger vekt på soliditet og troverdighet. Derfor finner du et utvalg av referansehistorier på sidene våre. Vi vil kontinuerlig publisere nye bevis på at våre kunder øker lønnsomheten og forbedrer driften, og vi håper du finner noen du kan kjenne deg igjen i. Hvis du leter etter noen med en lignende utfordring som deg, ta kontakt, vi kan ofte peke på løsninger vi har levert andre steder.

Vi er stolte av å kunne vise til trygg og god drift gjennom mange år, og har meget god kredittverdighet.

Kontakt Oss

Ring oss gjerne eller send oss en e-post hvis du synes det er enklere! Ellers kan du bruke kontaktskjemaene som finnes på nettsiden. Din henvendelse blir automatisk sendt til riktig kontaktperson hos oss.

Kom i gang med Divako i dag