Fjernavlesning i Asker

Kombinasjon av LoRaWAN & wM-Bus teknologi, konstentratorer, batteri og solcellegatewayer, og stor bredde i målervarianter, med antall på godt over 20.000 gjør prosjektet unikt i Nordisk sammenheng.

Omfattende IoT piloting & fra 2024 Apator Ultrimis målere

I et bredt piloterings / agilt IoT prosjekt har Øwre-Johnsen og Divako levert komplett løsning for innhenting av måleverdier fra ulike kamstrup, Axioma målere og nå fra 2024 Apator målere. Løsningen innebærer verktøy for nettverksplanlegging og analyse, datarappotering, integrasjon med dataflyt til eksterne løsninger (Komtek), API administrasjon for kommunen av nøkkel-håntering og mye mer. Vi tør påstå at vi i dette prosjektet har levert den største bredden av teknologi og løsninger innen LoRaWAN og wM-Bus som finnes i Norden idag.

Divako har alt du trenger for effektiv administrasjon og styring av IoT-data.

Kjernen i Divako er bygget rundt effektive og åpne integrasjoner. Med gode API-er for å hente data både inn og ut av systemet, er du garantert en skalerbar og fleksibel plattform som kan håndtere dine fremtidige behov.

Hvis du bruker Norkart’s Komtek-løsning, har du en «klar til bruk» tydelig integrasjon med både test- og driftsmiljøet.

Vi har integrasjoner med alt fra Komtek til YR, AWS, MS Azure og mange, mange flere. Se her for en komplett liste.

Har du ditt eget LoRaWan-nettverk eller bruker Nb-IoT eller en annen nettverksleverandør for tilkobling? Ingen problem, Divako gjør det mulig for deg å koble data og administrere datatrafikken. Vi bygger nye API-er så effektivt at vi svært sjelden tar noe betaling for etablering av nye API-er. Det er dataen din – vi hjelper deg med å få den dit du vil ha den!

Data fra batteridrevne sensorer overføres ekstremt komprimert. Datakapslene må dekrypteres og dekodes. Vi kaller dette dekoding parsing. I Divako får du inkludert parsing for alle velkjente vannmålere på det norske markedet. Dette inkluderer all data fra målerne, selvfølgelig også timeverdier (hvor tilgjengelig i pakken) og alarmer.

Divako gjør mer enn å pakke pakker. Vi harmoniserer også data slik at dataen er klar for eksport / API mot andre applikasjoner. Dette er en krevende operasjon som kan være tungvint og tidkrevende å håndtere fra bunnen av for en enkelt kunde. Bruk Divako, og alt dette er inkludert!

Vi gir deg det du trenger for å ha full kontroll over dine sensorer. I løsningen kan du se status tilbake i tid og enkelt evaluere om tiltakene du tar på nettverkssiden gir ønsket effekt på dekningen. Du kan også sjekke redundansen i nettverket ditt ved å se om en sensor kommuniserer gjennom 1 eller flere gateways.

Pålitelig

Vår løsning er robust og pålitelig. Vi har i dag flere tusen digitale sensorer installert i kommuner, i næringsbygg, i borettslag, sameier og private hjem.

Automatisering

Vi har alt du trenger for å forenkle hverdagen og spare kostnader: trådløse sensorer, kommunikasjon, datainnsamling, datalagring og applikasjoner.

Automation

We have everything you need to simplify everyday life and save costs: wireless sensors, communication, data reception, data storage, and applications.