Næringsliv og industri

Vi legger til rette for sømløs integrering av alle dine IoT-enheter i systemene dine, og tilbyr de viktigste tilkoblingene for å sikre omfattende IoT-enhetstilkobling.

Sømløs IoT-integrasjon og datainnhenting med Divako

Hos Divako spesialiserer vi oss på å levere nye målere og hjelper ofte til med å hente ut data fra eksisterende målere på stedet. Våre tjenester inkluderer:

  • Omfattende dataintegrasjon: Vi støtter OPC UA, MQTT og andre essensielle protokoller for å sikre sømløs integrasjon av dataene dine i systemene dine.
  • Fleksible installasjonsalternativer:
    • Kundene kan montere utstyret på eksisterende målere selv.
    • Alternativt kan vårt team håndtere hele installasjonsprosessen for deg.
  • Trådløs overvåking: På mange steder er målere med trådløse sendere allerede installert. Vi legger bare til en liten gateway for å fange opp data og overføre dem til Divakos plattform, der du kan logge inn for å overvåke forbruk, alarmer og andre administrative oppgaver.

Kostnadseffektive løsninger I et praktisk eksempel implementerte vi en svært kostnadseffektiv løsning med en wM-Bus-måler (tilgjengelig opptil DN50) på Korterødfjellet:

  • Langvarig strøm: Den batteridrevne wM-Bus-måleren har en levetid på 15 år.
  • Batteridrevet gateway: En liten gateway, drevet av batterier og plassert på toppen av bassenget, overfører data via NB-IoT ved hjelp av et SIM-kort.

La Divako hjelpe deg med å utnytte det fulle potensialet til dine IoT-enheter med omfattende datainnhenting og sømløs integrasjon i systemene dine.

Pålitelig

Vår løsning er robust og pålitelig. I dag har vi flere tusen digitale sensorer installert i kommuner, næringsbygg, sameier, borettslag og private hjem.

Integrasjon

Send data direkte til ferdige og klargjorte API-er for Norkart / Komtek, Crayon eller andre systemer. Vanntemperatur fra badeplasser, direkte til YR? Vi har API for dette og sender data til andre systemer svært kostnadseffektivt!

Automatisering

Vi har alt du trenger for å forenkle hverdagen og spare kostnader: trådløse sensorer, kommunikasjon, dataoverføring, datalagring og applikasjoner.