Kommuner

Divako leverer en komplett ferdig IoT-plattform for å få kontroll over sensordata som vannmålere, temperatur, nivå, trykk og mye mer.

Vi gir kommuner det de trenger for å komme i gang med IoT!

Divako er tilpasset kommuner som er helt nye innen IoT, og samtidig avansert, skalerbar og funksjonell nok for de som har lang erfaring og er klare for å ta neste steg. Endelig en komplett norskutviklet plattform for vannmålere og andre sensorer. Lokal support og bistand, rask og effektiv tilpasning og utvikling.

Divako har alt du trenger for effektiv administrasjon og håndtering av IoT-data. Nedenfor finner du en oversikt over de viktigste funksjonene. Løsningen er under kontinuerlig utvikling, og ny funksjonalitet lanseres jevnlig. Hvis det er noe du savner i beskrivelsen nedenfor, ta kontakt!

Alt du trenger for effektiv administrasjon og håndtering av IoT-data.

Kjernen vårt er bygget rundt effektive og åpne integrasjoner. Med gode API-er for å hente data både inn og ut av systemet, er du garantert en skalerbar og fleksibel plattform som kan håndtere dine fremtidige behov.
Hvis du bruker Norkarts Komtek-løsning, har du en «rett ut av boksen» klar integrasjon med både test- og driftsmiljøet.
Vi har integrasjoner med alt fra Komtek til YR, AWS, MS Azure og mange, mange flere. Se her for en komplett liste.

Har du ditt eget LoRaWan-nettverk eller bruker du Nb-IoT eller en annen nettverksleverandør for tilkobling? Ikke noe problem, Divako gjør det mulig for deg å koble til data og håndtere dataflyten. Vi bygger nye API-er så effektivt at vi svært sjelden tar betalt for å etablere nye API-er. Det er dine data – vi hjelper deg å få dem dit du vil!

Data fra batteridrevne sensorer overføres ekstremt komprimert. Datapakkene må dekrypteres og dekodes. Vi kaller denne dekodingen parsing. I Divako får du inkludert parsing for alle kjente vannmålere på det norske markedet. Dette inkluderer selvfølgelig alle data fra målerne, også timeverdier (der de er tilgjengelige i pakken) og alarmer.

Divako gjør mer enn å dele ut pakker. Vi harmoniserer også data slik at data er klargjort for eksport / API mot andre applikasjoner. Dette er en krevende operasjon som kan være tungvint og tidkrevende å håndtere fra bunnen av for en enkelt kunde. Bruk Divako, og alt dette er inkludert!

Vi gir deg det du trenger for å ha full kontroll på sensorene dine. I løsningen kan du se status bakover i tid og enkelt vurdere om tiltakene du gjør på nettverkssiden gir ønsket effekt på dekningen. Du kan også sjekke redundansen i nettverket ditt ved å sjekke om en sensor kommuniserer gjennom én eller flere gateways.

Pålitelig

Vår løsning er robust og pålitelig. I dag har vi flere tusen digitale sensorer installert i kommuner, næringsbygg, sameier, borettslag og private hjem.

Integrasjon

Send data direkte til ferdige og klargjorte API-er for Norkart / Komtek, Crayon eller andre systemer. Vanntemperatur fra badeplasser, direkte til YR? Vi har API for dette og sender data til andre systemer svært kostnadseffektivt!

Automatisering

Vi har alt du trenger for å forenkle hverdagen og spare kostnader: trådløse sensorer, kommunikasjon, dataoverføring, datalagring og applikasjoner.